On-site tagging - effektivt og tidsbesparende


Slip for forsendelsen

I Total Gravering benytter vi os af det nyeste avancerede udstyr til graverings- og mærkningsopgaver - alt sammen installeret i vores varebiler. Dette gør, at vi i hurtigt kan komme ud til kunden i hele landet, samt Sydsverige, og tilbyde vores services inden for mærkning, gravering, tyverisikring og tagging.

  • Få produktet hurtigt i hænderne

  • Slip for at betale fragten

  • Mulighed for godkendelse af første prøve inden eksekvering

Mærkningsmobilen - lad os løse din opgave på stedet

On-site tagging betyder i graveringsregi, at Total Gravering som de første i Danmark nu tilbyder et mobilt mærkningsværksted, hvor vi gravere eller laver mærkninger ude hos kunden. Dette gør, at virksomheden kan følge med i arbejdsprocessen og vi sammen med kunden hurtigt får fundet den perfekte løsning og kunden kan se det færdige resultat. Effektivt og tidsbesparende. Vores kørende værksted giver dig mulighed for hurtigt at godkende den første prøve, inden vi eksekverer opgaven. Dermed skæres forsendelses-leddet væk i forbindelse med bestillinger af denne type.

Mangler du information omkring hvilke materialer vi gravere på, henviser vi til vores side omhandlende gravering.

Kunder som har benyttet sig af On-site tagging

Rigshospitalet, Gladsaxe Kommune og Behandlingsstederne Søbæk har, blandt andre, allerede benyttet sig af denne service. Hvis du er på udkig efter samme procesoptimering, hører vi gerne fra dig.

Lad os finde den rette løsning for dig.