Gravering i alle overflader

Total Gravering laver unikke indgraveringer i alle overflader med brugen af vores industrielle udstyr. Det giver nogle helt fantastiske muligheder med kreativitet og sans for detaljen, at skabe resultater som folk virkelig lægger mærke til. Vi arbejder i mange materialer, og nede på siden kan du finde mere information om de mange muligheder vi kan tilbyde. Her kan du også se eksempler på nogle af de opgaver, vi har løst for vores kunder.

Maskingravering

Vi benytter os både af CNC-fræsere og prægningsmaskiner til vores forskellige maskingraveringsopgaver. Det betyder for dig som kunde, at vi stort set kan tilbyde alle løsninger indenfor maskingravering.

Hvor fræsning førhen var den klassiske graveringsmetode, som blev udført ved håndkraft, benytter man sig nu af computerstyrede fræsere - også kaldet en CNC-maskine. Maskinen udfører en lang række forudprogrammerede sekvenser af maskinstyringskommandoer til udskæring. Udskæringsprocessen bliver også kaldt for en CNC-fræsning.

Prægning benyttes til opgaver hvor der stilles krav til synligheden og hvor teksten stadig er læsbar selv efter en overmaling. Metoden er effektiv til tryksager hvor man vil skabe niveauer. Disse aftryk bliver frembragt ved hjælp prægestempler som enten kan skabe en ophævet eller fordybning i materialet. Ligesom med fræsning er prægning også computerstyret hvilket gør arbejdsprocessen bliver nemmere og hurtigere at eksekvere. Dog skal det siges at prægning er ikke velegnet til helt små detaljer.

Lasergravering

Denne form for gravering er en smart løsning når det kommer til masseproduktion, men vi behandler også enkeltordre. Opgaverne udføres præcist og maskinerne kan tilpasses alt efter om der skal graveres i dybden, eller overfladen bare skal markeres. I modsætning til maskingravering, hvor man benytter fræsning eller tryk fra fra en gravørnål, er her ingen mekanisk kontakt med materialet. Lasermaskinerne som benyttes til opgaverne består af CO2- og YAG-lasere.

Har du specifikke ønsker, som ikke fremgår på siden, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Du kan også skrive til os på en mail hvis du har brug for råd og vejledning. Dette kan du gøre gennem vores formular som du finder her.


TLF: 221 221 88 | EMAIL: info@totalgravering.dk


METAL

METAL

LÆDER

LÆDER

PLASTIK

PLASTIK

GADGETS

GADGETS

 
SKILTE

SKILTE

TRÆ

TRÆ

TYVERISIKRING

TYVERISIKRING

STEN & GLAS

STEN & GLAS